Újdonság, hogy megkezdődik a digitális tankönyvek és segédanyagok korszaka, melyből a Corvin Kiadó is komoly részt vállal. Már az ősztől lesznek olyan munkafüzetek, melyek digitális kiegészítőket, animációkat, interaktív feladatokat tartalmaznak, változó világunk igényeinek megfelelően. Valamennyi munkafüzetünket az érvényben levő, illetve a legfrissebb tantervek szerint készítettük, és a Nemzeti Oktatási Minisztérium Kisebbségi Főosztálya által jóváhagyattuk.
Kínálatunk    
Világirodalom    
Munkafüzetek
Házunk tája
Világirodalom
Természetismeret
Tankönyvek
    
_______________________________________
Friss kiadványok
Nyitólap            Súgó               Tagság          Kapcsolat
Részletek

Részletek

Részletek


Részletek
Részletek
Kedves Pedagógusok és Diákok!
Most rendeljék meg az új tanterv szerinti
LEGJOBB MUNKAFÜZETEKET
már óvodás kortól,
A PIACON BESZEREZHETŐ LEGJOBB ÁRON!
Miután áttanulmányozta munkafüzet katalógusunkat töltse ki a megrendelőszelvényt, és küldje el e-mail címünkre: difo@corvinkiado.ro
Bizalommal válogasson kiadványainkból! Köszönjük, hogy minket választott!
Egy nagyon sikeres tanévet kíván a Corvin Kiadó!
         Kezdje az évet RENDKÍVÜLI KEDVEZMÉNYEKKEL!        

Ajándéközönben részesül a CORVIN KIADÓ részéről:

1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2014-2015-ös tanévre szóló iskolai falinaptár.
2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Kispajtás vagy a Fürkésző ismeretterjesztő folyóiratot: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett megajándékozza Önt egy 60 lej értékű könyvcsomaggal is. Ezek a hasznos olvasmányok tanulók díjazására vagy oktatási célokra egyaránt alkalmasak.
3. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.
4. További kedvezmény 1. és 2. osztályosokat oktató pedagógusok számára: ha osztálya valamennyi diákja* számára megrendeli a Corvin Kiadó összes munkafüzetét minden tantárgyból, a már felsorolt kedvezmények mellett a Corvin Kiadó megajándékozza Önt a tantervi követelmények szerint elkészült DIGITÁLIS DVD-vel, amely valamennyi tantárggyal kapcsolatos interaktív feladatokat tartalmaz.

DE NEM FELEDKEZÜNK MEG A DIÁKOKRÓL SEM!

5. Minden gyereknek külön lehetősége nyílik arra, hogy havonta megnyerje a Kispajtásban és a Fürkészőben meghirdetett értékes díjakat.
6. Folytatódik a Szemfüles nagysikerű kalandtúrája!
A jövő évre is meghirdetett pályázatunk során csupa regényes fordulatban lesz részetek, melynek végén izgalmas HARGITAI KALANDTÚRÁRA indulhattok! Játsszatok az éves pályázaton, majd tartsatok velünk egy igazi kalandtáborba, ahol minden nap más kihívás vár majd rátok!
7. Az internetnek hála, élő kapcsolat is létezik a Szemfüles szerkesztői és olvasói között, mégpedig a népszerű Facebookon keresztül, ahol immár háromezres közösséget alkotunk. Rengeteg kérdés, kérés érkezik hozzánk ezen az úton, melyekre kivétel nélkül válaszolunk. Állandó játékaink pedig sokakat megmozgatnak. Külön öröm, hogy nagyon sokan kérnek tanácsot különféle kérdésekben tőlünk, ez is azt mutatja, hogy egyféle kommunikáció, bizalom alakult ki közöttünk. Elérhetőségünk: Szemfüles Corvin. Légy te is a Szemfüles-közösség tagja!

És ne feledjétek:
  CORVIN MUNKAFÜZETEKKEL JÁTÉK A TANULÁS! 

* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagógus kollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!
Figyelem! Ha szüksége van segítségre a rendelési folyamatban, olvassa el weboldalunkon a SÚGÓ fejezetben található útmutatásokat.