Erdélyi Konyha Finom Falatok
VII. évf. 2018. - 4. (73.) szám - április

Erdelyi Konyha

Oldalszám: 68     Ára: 3,90 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Családi örömök

Április beköszöntével végre kezdetét veszi az igazi tavasz! A simogató napsugarak valósággal hívogatnak, hogy minél több időt töltsünk a szabadban, eljött a közös családi programok ideje. Kerüljön hát előtérbe a család, annak apraja-nagyja, kényeztessünk mindenkit a hozzá illő finomságokkal.
Ebben a lapszámban aszerint soroltuk csoportokba az ajánlatainkat, hogy mi, szerkesztők, kinek készítenénk el. Az első öt receptet sok-sok hússal képzeltük el, természetesen apának és a család férfi tagjainak szánva. Aztán rögtön egy könnyedebb ételsor következik, rengeteg salátával, anyának és a vonalaikra vigyázó ifjú hölgyeknek célozva. A gyerekek sem maradnak ki a kényeztetésből, a nekik szánt finomságok az ő igényeiket kielégítve készültek.
Összeállítottunk egy ételsort családi ebédekkel, vacsorákkal és desszertekkel, hogy könnyebben lehessen válogatni a közös étkezésekhez is, illetve néhány villámfalatot kínálunk, amelyeket pillanatok alatt el lehet készíteni, ha erre van szükség.
Velünk tavasszal is jól jár, mert a fejtörőket sem hagytuk ki a pakliból! Azok között is talál majd kedvére valót a család minden tagja.
Kellemes időtöltést ésjófőzőcskézést kívánunk!

Csatlós Erzsébet

Ízelítõ

Idén jelentek meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha

2017-ben jelentek meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha

Finom Falatok arhívum » »