Erdélyi Konyha Finom Falatok
VI. évf. 2017. - 3. (60.) szám - március

Erdelyi Konyha

Oldalszám: 68     Ára: 3,90 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Megrendelhető!
Tavaszváró Finom Falatok

Reméljük, megváltozott lapunk elnyerte a tetszésüket! Sok visszajelzést kaptunk olyanoktól, akik sajnálják, hogy kivettük a rejtvényt a lapból, nekik ezúttal is elmondjuk, hogy a Corvin Kiadó számtalan más, izgalmas rejtvénylapot jelentet meg, amely minden igényt kielégít, kérjük válasszanak közülük, kívánjuk, hogy töltsék nagyszerűen az időt ezekkel!
Lapunk az igények kielégítése érdekében kissé „konyhásabb” lett, bár talán ez így sem teljesen igaz, hiszen nemcsak a főzéssel foglalkozunk, hanem minden olyasmivel, ami napjainkban érdekelhet bennünket. Sütés-főzés, szépítkezés, egészség – minden belefér egy kis lapba, hiszen ezek összefüggnek, és mindegyik visszavezethető a táplálkozásra. Továbbá beszélünk az alapanyagokról és azok szervezetre gyakorolt hatásáról. Tudták-e például, hogy a bulgur nemcsak finom, de az egész bélrendszert kitakarítja? Fontos információk ezek, melyeket ha megfontolunk, és egy kicsit odafigyelünk az étkezésünkre, sokat segíthetünk egészségünk megtartásában vagy visszanyerésében.
Azzal a reménnyel állítottuk össze immár első tavaszi számunkat, hogy minden kedves olvasó talál benne érdekes és hasznos információt, amit már csak egy-egy nagyszerű fogás receptjével tudunk még tökéletesebbé tenni!

Fagyal Hajnalka

Ízelítõ

2017-ban jelentek meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha

2016-ban jelentek meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha

Finom Falatok arhívum