Legjobb házi sütemények
Vendégváró finomságok legjava


sutivarazs

Oldalszám: 208     Ára: 25,00 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Megrendelhető!

Előszó - Ajánló

Az utóbbi években a szakácskönyvek reneszánszát éljük, mondhatni nap mint nap igen változatos és látványos gasztrokiadványokkal kápráztatják el az érdeklődőket. Így már sokunknak van egypolcnyi szakácskönyve otthon, mégis úgy gondolom, hogy ennek a kötetnek köztük van a helye. Ugyanis számomra vannak olyan recepteskönyvek, amelyek nélkülözhetetlenek egy gyűjteményből. Ilyen például Váncza József „A mi süteményes könyvünk” című remekműve. Ez a kiadvány mondhatni egy nosztalgiakönyv, amely rendezetten tartalmazza az alapsüteményeket. Akárcsak ez a könyv, amit most tart kezében a kedves olvasó. Nagyjából ugyanezt a célt próbálja betölteni, annyi különbséggel, hogy képekkel illusztrálva igyekszünk megmutatni, hogyan is néznek ki a sütemények elkészítésük után. A fényképek egyrészt lehetőséget adnak arra, hogy megálmodjuk a végeredményt, másrészt meghozza valamennyiünk kedvét ahhoz, hogy el is készítsük ezeket.
Annál is inkább, hiszen meg merem kockáztatni, hogy az Erdélyi Konyha sorozat egyik legjobb, legtartalmasabb kötetét lapozhatja. Ez a gyűjtemény tartalmazza mindazon hagyományos, alapvető sütemények receptjeit, amelyeket nagyszüleinktől örököltünk, és jól beváltak nem is egyszer a családi ünnepek, baráti összejövetelek alkalmával. Olyan sütemények titkait fedi fel, amelyeket bátran merünk ajánlani kisebbnagyobb rendezvényekre.
Lapozgassák, nézegessék a jobbnál jobb süteményrecepteket, majd válasszák ki a kedvükre valót, ami még inkább feldobja összejöveteleik színvonalát. Célunk az, hogy ezt a könyvet minél gyakrabban használják az olvasók, legyen lisztes a könyv széle, mert akkor azt jelenti, nem készítettük hiába.
Örömteli, lelket és szemet gyönyörködtető, eredményes sütögetést kívánunk minden olvasónk számára!

György Ottilia

Ízelítõ