Erdélyi Konyha Konyhatündér
VII. évf. 2018. - 6. (66.) szám - június

Erdelyi Konyha

Oldalszám: 52 Megrendelhető webboltunkban!
 
Búcsúzik a Konyhatündér

Bevallom, többször is nekiültem ennek a vezércikknek. Önnek, kedves olvasónk, ha esetleg elolvasta kiadványunk köszöntő üzeneteit, feltűnhetett, hogy mindig a pozitív hozzáállás uralta ezeket. Egy bizonyos kor és a vele járó tapasztalatok után az ember átértékeli az Életet, és sok olyan dolog válik értéktelenné, amiért addig foggal-körömmel harcolt, míg mások, melyeknekanyagi értékük valóban nincs, hirtelen oly drágák lesznek. Az ember sokáig hajlamos hajtani, és áldozatokat hozni anyagi javakért cserébe, míg lemond a családdal, barátokkal, szeretteivel együtt töltött élményekről. Észre sem vesszük, és a gyerekek felnőnek, a barátok elmaradnak mellőlünk. Mire észbe kapunk, már nem hozhatjuk vissza az elvesztegetett időt, közben pedig a megszerzett értékekben sem találjuk az igazi örömöt.
Az élet mindig változik, egy állandó körforgás. Ezeket néha nehéz elfogadni, máskor jól jönnek, sőt szükségesek. Ám a búcsú... egy kicsit mindig nehéz.
A nyomtatott kiadványok élete is állandóan változik, időnként szükséges az átalakulás, az újrakezdés vagy éppen a már említett búcsúzás. A kiadványoknak folyton valami újat kell mutatniuk, vagy egészen át kell alakulniuk. A Konyhatündér hét év után, jelen pillanatban került ebbe a helyzetbe. Elköszönünk kedves olvasóinktól, köszönjük, hogy részesei lehettünk a mindennapjaiknak, és reméljük, hogy sok jó falatot készítettek az ötleteink, receptjeink által. Ha így van, akkor megérte. Amikor valaminek búcsút kell intenünk, ne a múltba, hanem a jövőbe tekintsünk, számtalan esély áll még előttünk, hiszen ahol egy ajtó bezárul, ott kinyílik egy ablak. Természetesen főszerkesztőként mindig nehéz elbúcsúzni egy laptól, hiszen az kissé olyan, mintha a gyereke lenne: babusgatja, kényezteti, azt keresi, hogyan teheti még szebbé és természetesen sikeresebbé is.
Remélem, hogy régi, jól ismert kiadványainkat továbbra is örömmel lapozzák majd, illetve az újakat is szeretettel fogadják, mint például az Évszakok ízei c. sorozatunk nemsokára megjelenő legújabb kötetét Tűzről pattant nyári receptek címen.
Szerkesztőtársaim és a Corvin Kiadó nevében is köszönöm hétéves figyelmüket és szeretetüket!

Fagyal Hajnalka

Ízelítő

Idén jelent meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha

2017-ben jelent meg


Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha
Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha Erdelyi Konyha


Konyhatündér arhívum » »