Munkafüzetek

Kedves Pedagógusok, Szülők és Diákok!

Most rendeljék meg az új tanév szerinti LEGJOBB MUNKAFÜZETEKET már óvodáskortól, VÁLTOZATLAN ÁRON!
Tanulmányozza át munkafüzetkatalógusunkat, bizalommal válogasson kiadványainkból és töltse ki a megrendelőszelvényt. Rendelése máris nálunk van. Köszönjük, hogy minket választottak!

Kezdje velünk a tanévet!
VÁLASSZA A SZÍNVONALAS OKTATÁST!
Extra kedvezmények!

Pedagógusok részére!

1. Bármilyen rendelés esetén az Ön ajándéka egy 2019-2020-es tanévre szóló iskolai falinaptár.

mf    mf

mf

mf

mf

mf

mf

mf

mf

mf

mf

mf

2. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Kispajtás, a Fürkésző vagy a Szemfüles ismeretterjesztő folyóiratot egész évre: a Corvin Kiadó az iskolai falinaptár mellett a tanév végén megajándékozza Önt egy ajándékkönyvekkel teli dokumentumtáskával is.

3. Pályázzon, és nyerjen a Kispajtás-sal értékes ajándékokat, például nyomtatót és táblagépet! Részletek a szeptemberi lapszámban!

4. Pályázzon, és nyerjen diákjaival a Fürkésző folyóiratunkkal egy mesés tábort Hargitafürdőn!

5. Amennyiben megrendeli osztálya valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét bármelyik tantárgyból, pedagógiai tevékenysége megkönnyítése érdekében Ön egy munkafüzetet is ingyen kap az illető tantárgyból.

6. Az óvónőket, amennyiben megrendelik csoportjuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább két tantárgyból, óvodai mágneses készlettel ajándékozzuk meg. Az 56 mágneses kártya segítségével játék lesz a tanulás!

7. A tanítókat/tanítónőket, amennyiben megrendelik osztályuk valamennyi diákja* számára a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább két tantárgyból, mágneses betűkészlettel vagy számkészlettel ajándékozzuk meg.

8. A tanárok rendelését, amennyiben megrendelik a Corvin Kiadó munkafüzetét legalább három osztály számára* egy gyönyörű személyre szabott** kézműves bögrével ajándékozzuk meg.

Egy pedagógus csak egy mágneses készletet/ajándékkkönyvekkel teli dokumentumtáskát/személyre szabott bögrét kaphat a terjesztőink által kiküldött űrlap kitöltése után.
* legalább 15 gyermek. Ha osztálya nem éri el a tizenötös létszámot, társuljon pedagóguskollégáival, hogy a Corvin Kiadó által meghirdetett tanévkezdő akció keretében minél több kedvezményben részesülhessenek!
** A bögrékre pl. keresztnév, becenév írható. A pontos munka, illetve a beazonosítás céljából kérjük töltse ki a terjesztőknél levő űrlapot.
Figyelem! Az ajándékigénylő űrlapokat legkésőbb 2020. május 8-ig juttassa el szerkesztőségünk címére.

Menő ajándékok, szuper díjak és kedvezmények!
Diákok részére!

1. A Kispajtás, a Fürkésző és a Szemfüles ára lapszámonként 4,50 lej, egész éves előfizetés esetén az utolsó lapszám ingyenes.

2. SZUPER AJÁNDÉK MINDEN KISPAJTÁS, FÜRKÉSZŐ ÉS SZEMFÜLES OLVASÓ SZÁMÁRA. Minden megvásárolt laphoz kérd a terjesztőtől a menő ajándékot!

3. Fürkész Peti a Kispajtásban és a Fürkészőben havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi versenyre!

4. Barangolás EUrópában - A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző! Ebben a tanévben immár 16. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt!

5. És ez még nem minden! Pályázz, és nyerj a Kispajtással remek játékokat! Mindössze annyit kell tenned, hogy gyűjtsd a havonta megjelenő bélyegeket. Részletek a szeptemberi lapszámban.

6. Táborozz a Fürkészővel és a Szemfülessel! Örömmel hozzuk tudtodra, hogy jövő nyáron az örökzöld fenyvesek ismét kalandra hívnak a mesés szépségű Hargitafürdőre, ahol immár 3. alkalommal kerül megrendezésre a Fürkésző Mackótábor, illetve a Szemfüles baráti tábor.