CSÁBÍTÓ SÜTEMÉNYEK ÉS TÉLI RECEPTEK

sutivarazs

Oldalszám: 192     Ára: 12,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Megrendelhető!

Sütemények, életünk édes pillanatai

Ha meghalljuk, hogy sütemény, máris arra gondolunk, hogy túl sok benne a cukor meg általában a szénhidrát, túl sok időbe kerül az elkészítésük, és úgy összességében a süteményfogyasztás bűn.
A sütifogyasztás nem bűn, ahogyan semmi sem az, amit mértékkel teszünk. Végül is semmi sem ajánlott túlzott mennyiségben, gondoljunk bele: még a gyógyteák és a gyógyszerek is ártalmasak, ha meggondolás és mérték nélkül fogyasztjuk. Egy-egy szelet vagy darab süti nem fogja továbbrontani a helyzetünket, sőt, a kedvünkre mindenképp jó hatással lesz, gondoljunk csak egy puha, aromás csokoládés szeletre! Na ugye?
Természetesen más a helyzet betegségek esetén, amikor a cukor, a liszt, de akár az allergének, mint a tojás, a tej önmagukban is gondot okozhatnak, de ezekben az esetekben is találhatunk kiváltó megoldásokat.
Summa summarum. Tél van, december, az ünnepek hónapja, a sütemények korszaka. Legújabb kiadványunkban szerettünk volna egy minden igényt kielégítő válogatással kedveskedni Önöknek, így tea- és aprósütemény, töltött, kavart, krémes és töltelékes süteményeket válogattunk egy csokorba, de találnak kötetünkben különleges süteményeket és tortákat is, illetve külön rovatban próbálunk segítségükre lenni, hogy szép és finom mézeskalács kerülhessen a fára vagy ajándékcsomagba szeretteik számára az ünnepen.
Könyvünk második részében arra törekedtünk, hogy a télen is hozzáférhető alapanyagokból színes, változatos receptekkel adjunk ötleteket a mindennapokra és ünnepnapokra egyaránt.
Lapozzák oly szeretettel könyvünket, ahogyan mi készítettük!

Fagyal Hajnalka

Ízelítõ