MI FŐ MÁSOK FAZEKÁBAN?
ÉS TAVASZI RECEPTEK

sutivarazs

Oldalszám: 192
Megrendelheti webboltunkban!
Az élet mindenhol és mindenkinek szép!

Milyen óriási vesztesége az emberiségnek, hogy különbséget tesz nemzet és nemzet, ember és ember között, miközben mindannyian egyformák vagyunk: anyától születünk, érzünk, szeretünk, gyászolunk, hiszünk és vágyakozunk, és eközben annyira, de annyira szeretünk élni! Mit számít, hogy milyen nyelvet beszélünk, milyen mesterséges határok között élünk, vagy milyen a bőrünk színe? A lélek az, ami emberré tesz, a felmenőinktől eltanult szokásoknak nem volna szabad egymás ellen fordítaniuk bennünket, sokkal inkább színesebbé, szebbé kellene tenniük a világot.
„Most, hogy már képesek vagyunk madarakhoz méltón repülni a levegőben és halakhoz méltón úszni a vízben, már csak egy dolog maradt: megtanulni, hogyan lehet emberekhez méltón élni a Földön."(George Bernard Shaw)
Képzeljék csak el, mekkora kaland lenne beutazni a világot! Sajnos erre az utóbbi hónapokban akkor sincs lehetőségünk, ha amúgy megtehetnénk. De mi, az Erdélyi Konyha csapata ennyi otthon ülés után már nagyon vágyunk a kalandra, így most egy közös világ körüli útra invitáljuk Önöket, egyben egy kis csínytevésre is: lessünk be mások fazekába! Nézzük meg együtt, hogy mi a kedvenc étele a messzi tájakon élőknek, ismerjük meg a világszerte közkedvelt receptek történetét és a mögöttük álló embereket. Sorozatunk e kötetébe olyan recepteket válogattunk össze, melyeknek az ízvilága hasonló a mienkhez, olyan hozzávalókból, melyek a mi konyhánkban is mindennaposak, mégis valami újat, valami eddig ismeretlen ízt rejtegetnek.
Reméljük, hogy kis könyvecskénkben sok izgalmas olvasnivalót és jó receptet találnak, többek között pedig visszatér hozzánk néhány kiváló recepttel Gábor, a házi pék is.

Fagyal Hajnalka

Ízelítõ