HŰSÍTŐ FINOMSÁGOK
+ NYÁRI RECEPTEK

sutivarazs

Oldalszám: 192
Megrendelheti webboltunkban!
Köszöntjük kedves olvasóinkat!

Ránk köszöntött a színes és alapanyagokban gazdag nyár. A piacok roskadásig fel vannak töltve friss zöldségekkel, és egyre több az elérhető gyümölcs is. Öröm ilyenkor kimenni nézelődni, megtalálni a legszebb portékát, amiből kiváló finomságok készülhetnek otthonainkban.
Nyáron kevésbé kívánunk kalóriadús ételeket, ezt tartottuk mi is szem előtt, amikor összeállítottuk a kötetünket, amit Önök most a kezükben tartanak. Olyan repertoárral rendelkezünk, amiben mindenféle fogás képviseli magát, az egészen könnyű előételektől az ízletes, csábító desszertekig. Sőt, a közelgő kánikulára való tekintettel hűsítő finomságokat is kínálunk, melyekkel lehűthetjük magunkat egy hosszú nap után.
Könyvecskénk a receptek mellett ételekkel kapcsolatos érdekességeket, praktikákat, tippeket és trükköket is tartalmaz, sőt, ezúttal két olvasnivalót is hoztunk. Az egyikben bemutatjuk Önöknek az erdélyi Süticsoda Desszertműhelyt, míg a másodikban egy részletes interjúban beszéljük ki a Fogyjunk együtt, egymásért Facebookos és Tiktokos csoport tagjaival, hogy az egymás iránti odafigyelés, tapintat és együttérzés szó szerint csodákra képes!
Napfényes, nyugodt nyarat kíván a szerkesztőség teljes nevében,

Fagyal Hajnalka

Ízelítõ