Fürkésző        XIV. évf. 7. szám – 2018. március
Ismeretterjesztő folyóirat 7-11 éves gyerekeknek

Kispajtas

Oldalszám: 44     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
  Menő ajándékok, szuper díjak és  
  kedvezmények diákok részére:  


1. Húsvétváró ajándék mindenkinek! Egy hímes tojás (öntapadós dekorgumi) jár minden megvásárolt lapszámhoz (Kérd a terjesztőtől!).
Vásárold meg a Fürkésző márciusi számát, és kérj a terjesztőtől egy hímes tojástot! Hatféle minta közül választhats. A dekorgumiból készült, hátoldalukon öntapadó felülettel ellátott díszes tojásokka tetszés szerint díszíthetsz különböző tárgyakat, ajándékokat.
2. Fürkész Peti ezentúl havonta megjelenő feladatokkal segít felkészülni a Fürkész helyesírási és nyelvhelyességi verseny-re! Lapozz a 18. oldalra!
3. Barangolás EUrópában – A csapatversenyre való felkészülésben segítségetekre lehet a Fürkésző! Ebben a tanévben immár 14. alkalommal szervezik meg Nagyváradon a 3-4. osztályosoknak szóló csapatversenyt. Bátorítunk, kapcsolódjatok be ti is a vetélkedőbe! Gyertek, barangoljunk együtt! (12-13. oldal)
4. És ez még nem minden! Pályázz és biztosítsd helyed a hargitafürdői 2. MACKÓ-TÁBORBAN! Lapozz a 11. oldalra!
Induljon a verseny! A tét: egy csodálatos táborozás Hargitafürdőn. Táborunkba a szépséges Hargitafürdőn jövő nyáron a legkitartóbb, legügyesebb olvasóinkat várjuk! Vegyetek részt egész éves pályázatunkon, oldjátok meg minden hónapban a feladványokat, vágjátok ki a kivágandókat, aztán küldjétek be a hibátlanul kitöltött, névvel-címmel ellátott pályázati szelvényt (lásd a szeptemberi számban), és reménykedjetek, hogy a szerencse a sorsolás alkalmával a ti csapatotokat részesíti majd kegyeiben. Beszéljétek meg szüleitekkel is, és állítsátok össze 3 személyes csapatotokat úgy, hogy ha nyertek, egy kísérővel együtt biztosítani tudjátok utatokat Hargitafürdőig. A többiről mi gondoskodunk!
5. nyuszis poszter , kosárkás üdvözlet, tojásdíszek (a mellékletben).

Pedagógusok részére:

Töltsön egy felejthetetlen hetet a hargitafürdői Mackótáborban! Addig is segítsen diákjainak, hogy összeállítsák 3 személyes csapataikat.Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány