kispajtas

XXV. évf. – 2022. május-június
Ismeretterjesztő folyóirat 3-7 éves gyerekek számára

kispajtas Kiango
Kispajtas

Megrendelheti webboltunkban!
  Kedves pedagógus!  


Szeptemberben meghirdettük az éves pályázatot a pedagógusok számára, amelyen értékes díjakat nyerhetnek az iskolai év végén. A pályázathoz szükséges gyűjtőszelvényt az októberi lapszámban közöltük. Ragassza a 35. oldalon levő bélyegeket is a gyűjtőlapra. Következő lapszámainkban keresse a kivágandó bélyegeket, majd ragassza a gyűjtőlapra. Jól őrizze meg a gyűjtőlapot, mert ezt kell beküldenie ahhoz, hogy részt vehessen a sorsoláson, és remek díjakat nyerjen. Beküldeni majd csak akkor kell, amikor minden bélyeg a helyére került. Beküldési határidő: 2022.június 10. A sorsolás időpontja: 2022. július 11.

  Menő ajándékok, szuper díjak
  Kispajtás-rajongóknak  


1. A Kispajtás minden számában remek ajándékokat találsz! Az május-júniusi ajándék kartonból elkészíthető kockajáték. Kérd a terjesztőtől! 2. Folyóiratunk minden számában új pályázatok és szuper nyeremények várnak rád! Május-júnisi pályázataink és a díjak:
1. pályázat: Sorrend (7. old.)
2. pályázat: Különbségkereső (14. old.)
3. pályázat: Rajzpályázat (40. old.)
3. De ez még nem minden! Éves pályázaton is rád mosolyoghat a szerencse! Értékes díjakat nyerhetsz az iskolai év végén. Te csak pályázz! A nyereményről mi gondoskodunk! A pályázathoz szükséges gyűjtőszelvény az októberi lapszámban, a 31-32. oldalon található. Ragaszd a 6.. oldalon levő bélyeget a gyűjtőlapra. Következő lapszámainkban keresd a kivágandó bélyegeket, majd ragaszd a gyűjtőlapra. Most már beküldheted a szelvényed. Beküldési határidő: 2022. június 10. A sorsolás időpontja: 2022. július 11.
4. És ez még nem minden! Pluszajándékok: méhecskés üdvözlet, krokodil, vakációs poszter.

Ízelítő

A kiadvány megjelenését támogatja a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány