szemfules

XXXIII. évf. – 2022. október
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Megrendelheti webboltunkban!

Pályázataink:KEDVES SZEMFÜLESEINK! Nagyon örülünk, hogy végre, és végül sikerült találkoznunk. A világban uralkodó helyzet sajnos a kiadónkat is nehéz helyzetbe hozta, hiszen nehezen jutottunk papírhoz, amire a lapunkat nyomtassuk, ezért még a megjelenésünk is kérdésessé vált. Ez nagyon szivszoritó dolog, hiszen a Szemfüles 31 éve alatt hasonló még nem történt, pedig gazdag múltra tekinthetünk vissza, nagyon sok mindent megéltünk ennyi idő alatt: gondoljatok csak bele, hány generáció nőtt fel úgy, hogy a magazinunkat olvasta? Minden bizonnyal sokatok szülei is lapozgattak minket annak idején.
Nagyon sok szeretet kaptunk ennyi év alatt, sok-sok közös programon vettünk részt, rendezvények, játékok, nagy sikerű táborok során. Rengeteg visszajelzést, levelet kaptunk, ami mindig lendületet ad, hiszen kinek ne esnének jól?
Nagy öröm volt számunkra most is, a késlekedő Szemfüles iránti érdeklődésetek. Ezt ismét szeretnénk megköszönni, külön azoknak a pedagógusoknak, akik vették a fáradtságot, és diákjaik nevében érdeklődtek lapunk után.
Egyelőre csak összevont számokkal tudunk megjelenni, de ott leszünk, és Nektek írunk! Köszönjük, hogy ezekben a nehéz időkben is várjátok a lapunkat, hogy olvastok minket, mi pedig mindent megteszünk azért, hogy mielőbb a megszokott módon jelentkezhessünk.
Addig is: ÍRJATOK NEKÜNK Mindenről!
Váljunk interaktívvá, egy közösséggé, hiszen nincs is annál jobb. Lapunk Erdély-szerte megjelenik, sokatokhoz eljut, ismerjük meg, ismerjétek meg egymást általunk!
Ha van egy jó kis témátok, ha érdekel titeket valami, esetleg ha beszámolnátok egy érdekes eseményről, amelyen részt vettetek, és más gyerekeket is érdekelhet, írjátok meg nekünk, és mi megosztjuk a többi olvasóval.
Ha verset, rövid prózát írtok, rajzoltok, festettek, vagy bármit kézügyeskedtek, küldjétek el nekünk, és örömmel megmutatjuk lapunkban. Ha megmutatnátok a helyet, ahol éltek, vagy az iskolátokat, az osztálytársaitokat, küldjétek el képet mellékelve nekünk, és megosztjuk a magazinban. Ha kedvenc kisálLatotok van, küldjétek be a képét, és meséljetek róla. Ha van egy szép, vagy éppen vicces fotótok, küldjétek el. Ha ismertek egy igazán jó viccet, osszátok meg velünk, és mi tovább osztjuk a többi Szemfüles olvasónak! Ha van egy jó receptetek, amit elkészítettetek, és fotó is van róla, ne habozzatok, küldjétek be! Ha pedig valamilyen problémátok, gondotok, nehézségetek van, amire mástól nem mertek rákérdezni, írjatok nekünk, a Szemfüles iskolapszichológusa válaszol nektek. Ha írtok, ne felejtsetek el egy jeligét is mellékelni a kérdésetekhez, ha nem szeretnétek, hogy a kérdésetek a saját neveteken jelenjen meg.

e-mail: corvinszemfules@gmail.com Facebook: Szemfüles Tinimagazin
Postacím: 331101 Deva,o.p.1,c.p,138,


Ízelítő