szemfules

XXIX. évf. 3. szám – 2018. november
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Oldalszám: 56     Ára: 4,50 lej
Keresse a hírlapárusoknál!
Előfizethető!
Szereted a jó társaságot? Eltöltenél velünk egy vidám hetet? Szeretnél új barátokat szerezni?
Játssz velünk, és nyerj egy helyet vidám, kreatív Szemfüles táborunkba 2019-ben!
Ilyen még nem is volt!
Igazából az ötletet az idei táborozóink adták. Olyan ügyes kezű gyerekekkel ismerkedtünk meg, akik bennünket, felnőtteket is inspiráltak. Még a fiúk is belejöttek a végén, pedig eleinte ki akarták húzni magukat a kreatív foglalkozás alól, ejnye Zsolt és Zoltán! Most, amikor a jövő évi tábor felépítésén gondolkodtunk, feltettük a kérdést, miért is ne adhatnánk meg témának a kreatív foglalkozásokat? Volt már többek között kalandtáborunk, idén barátság-táborunk, de alkotótábor még nem!
Ha szeretsz ügyeskedni, ha örülsz a kezed munkájának, ha kreatív vagy, akkor ott a helyed! Dolgozunk majd újrahasznosított tárgyakbói, a fűképeinkhez magunk szedjük a hozzávalókat kirándulásaink alatt, és számtalan formában kipróbáljuk milyen jó is közösen alkotni. Készítünk majd giga-társasjátékot, megtervezzük a saját menekülő szigeteinket, és sok-sok kézügyességi fogialkozáson veszünk részt!
Természetesen nem azzal fog telni az egész nap, hogy ülünk az asztalnál! Készülünk mindenféle játékkal, túrázunk, és szórakozunk is, közösen még valami finomságot is összehozunk majd, és természetesen sok új barátot is szerzünk!
HA MEGJÖTT A KEDVED, AKKOR NINCS MAS DOLGOD, MINT PÁLYÁZNI!

VKT - AZAZ VIDÁM, KREATÍV SZEMFULES TÁBOR 2019


A pályázaton az alább látható pályázati szelvénygyűjtő lappal vehetsz részt. A játékhoz való pályázati feladatlapok 2018. október és 2019. április közötti számainkban, a 4. oldalon jelennek majd meg, és ígérjük, mind szórakoztató lesz!
A te dolgod az, hogy kivágd és jól eltedd a pályázati szelvénygyűjtő lapot. Ezután minden hónapban vágd ki az adott hónap szelvényét, ragaszd fel a pályázati lapra, illetve végezd el a hozzá kapcsolt feladványt! Az egészet gyűjtsd össze, és küldd majd el címünkre a 2019. áprilisában megadott határidőig! Vigyázz, ne hagyj el egyetlen szelvényt vagy feladatlapot sem! Ha kérdésed van, megtalálsz minket a Szemfüles Tinimagazin Facebook címen!
Az áprilisi, utolsó feladvány után töltsd ki a pályázati lapot és küldd el számunkra! SOK SIKERT KÍVÁNUNK, ÉS REMÉLJÜK TALÁLKOZUNK JÖVŐRE A TÁBORBAN!

Egy csomó mindent nyerhetsz, ha játszol velünk! A Szemfüles táborunk éves pályázatán túl, amihez a pályázati gyűjtőszelvényünkef az októberi számban találod meg, két másik játékunk is fut. Az egyik a Zsákbamacska, amiben a Facebookon te is részt vehetsz, nem kell hozzá mást tenned, mint hónaponként megosztani a meghirdetett játékunkat. A nyertesünk személyre szabott értékes ajándékcsomagot nyer, aminek a tartalma csak akkor derül ki, amikor a nyertes kézhez kapja. Szeptemberi nyertesünk a szovátai Incze Beáta volt, akinek a szép vintage ajándékdoboza egy breki-perselyt; egy Love feliratú falidíszt; egy karkötő- és egy nyaklánc szettet; egy flitteres naplót; egy pihe-puha bélelt zoknit; menő csillogós ragasztószalagot és stickereket; egyszarvú kulcstartót; iratgyűjtő szettet; álomcsapdát; csináld magad karkötő-szettet tartalmazott.

Figyeld a posztjainkat és légy te a következő nyertesünk!

ÉS MÉG NINCS VÉGE!

Nyerd meg a 100 nyerő Mikulás-ajándék egyikét!

Minden novemberi Szemfülessel egy menő ajándékokat tartalmazó boríték jár, kérjétek a terjesztőtől! Már ez is jó, de még nincs vége! Ha a borítékodban egy kódot is találsz, te vagy a nyerő! Pontosabban, az egyik nyerő, mert összesen 100 ilyen kódot rejtettünk el, a borítékokban. Ha sikerült megtalálnod az egyiket, meglepetés ajándékot nyertél Mikulásra! A kódot a szelvényen látható email címre: gyermeklapok@corvinkiado.ro küldd el, a teljes neveddel, pontos címeddel és telefonszámoddal együtt, hogy a nyereményedet postázhassuk!

Sok sikert kívánunk!


Breaking! A Szomszédnéni és a Szemfüles!

Még a tavalyi évfolyamunkban olvashattatok interjút a „Szomszédnénikkel", azaz Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs humoristával. Fülöp Sára-Viola „szemfüles" riporterünknek sikerült elkapnia őket, amint épp a Szemfüles! lapozgatták!

 

Ízelítő