szemfules

XXXII. évf. – 2022. május-június
Tinimagazin V -VIII. osztályos gyermekek részére

Szemfules

Megrendelheti webboltunkban!

Pályázataink:EZ TUTI TETSZENI FOG! SZEMFÜLES GYŰJTHETŐ KÁRTYÁK! 9 kedvenc kategóriában: Anime; K-pop fiúbanda; K-pop lánybanda; Mozgásban; Sztár; Játék; Sport; Szuperhősök; Zene. Következő tanévben, minden megjelenő számunkban 9 darab gyűjthető kártyát adunk ajándékba, hogy kigyűjthessétek kedvenceiteket. Az első kollekciót ebben a számban mutatjuk be nektek! Gyűjtsétek össze mind, hogy teljes legyen a Szemfüles gyűjthető kártya kollekciótok!

Május-június havi játék:
Május-júniusi számunk főnyereménye egy vízálló Rohnson RS-1030 VagaBoy 30 hordozható Bluetooth 5.0 hangszóró. Egyszerű, látványos, időtálló kialakítás, a basszus membránnak köszönhetően szuper hangzással, és tiszta hanggal. 30 W. Mikrofon a handsfree hívásokhoz. 12 órás működési idő. A nyár szuper keléke, baráti társasághoz, lazításhoz, vagy akár munka mellé is, ki ne akarna egy ilyet? Mit kell tenned? Roppant egyszerű! Vágd ki az 52. oldalon található „Havi pályázati szelvényt”, és tedd borítékba, melyre kérünk, hogy írd rá: Szemfüles havi pályázat! Ne feledd helyesen kitölteni a szelvényt! Címünk:331101 Deva, o.p. 1, c.p. 138.
Elérkezett az éves pályázat vége is!
Az 52. oldalunkon találod a májusi és júniusi szelvényt, amit vágj ki, és ragaszd rá a szeptemberi számunkban megjelent pályázati szelvényre. Ezek az utolsók, amiknek fel kell kerülni a pályázati szelvényre, ha megvan, akár postázhatod is. A határidő: 2022. június 10. Ha szerencsés vagy tied lehet az éves pályázati játékunk nyereménye, ami egy SmartVlBE YMAX SmartWatch, Full Touch 1,7 hüvelykes okosóra, rengeteg funkcióval, igy pl. hívás/üzenet értesítések, alvás és időjárás figyelése, zenelejátszó, fitneszkövetés, pulzus és vérnyomáskövetés, stb., amihez ajándék SmartVlBE védőfólia jár! Sok sikert kívánunk minden kedves játékosunknak!


Ízelítő